ERZURUM / KARAÇOBAN - Kopal İMKB İlkokulu

Kopal İMKB İlkokulu

KOPAL MAH. OKULLAR CAD. KARAÇOBAN KOPAL ILKOKULU BLOK NO 24 KARAÇOBAN / ERZURUM
Vizyon
Sosyal, kültürel ve akademik yönden gelişmiş ve gelişim süreçlerini hayat boyu devam ettiren bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk kültürünün gelenek ve göreneklerine uygun ülkesini seven, ülkesine güvenen yaşantısını en üst seviyeye çıkarmak için tek ilkesi çalışmak olan teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip edip araştıran ve buluşlar yapan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
08.30- 14.00
KALORİFERLİ
KARAÇOBAN İLÇESİNDEN KOPAL BELDESİNE ULAŞIM MİNİBÜS SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
ÖĞRETMENLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDE İKAMET EDİYOR OLUP SERVİSLE OKULA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
KOPAL MAH. NÜFUSU 2010 KAYITLARINA GÖRE 3717 KİŞİ OLUP 400 HANELİDİR.RAKIMI 1650 METRE DİR.DOĞUSUNDA MUŞ İLİNİN MALAZGİRT İLÇESİ GÜNEYİNDE YİNE MUŞ ´UN BULANIK İLÇESİ BATISINDA HINIS İLÇESİ KUZEYİNDE İSE KARAYAZI İLÇESİ BULUNMAKTADIR.BELDENİN DÖRT TARAFI DAĞLARLA ÇEVRİLİDİR.YERLEŞİM YERİ DÜZ OVADA BULUNMAKTADIR.TİPİK KARASAL İKLİM HÜKÜM SÜRMEKTEDİR.
KARAÇOBAN İLÇESİNE UZAKLIK 14 KM´DİR. ERZURUMA İLİNE UZAKLIK 197 KM´DİR.